Gordijnen reinigen voor: kantoren, scholen, bedrijven, rusthuizen, serviceflats, kinderdagverblijven en hotels.
Reinigen Werkhandschoenen, Chemische reinigen werkkledij. Wij ondersteunen ook wasserijen!

Vlekkeloze industriële textielreiniging

Uw werkhandschoenen, werkkledij of gordijnen reinigen? Een koud kunstje voor Clean Express. Niet voor niets kunnen wij bedrijven als Tower Automotive, instellingen als Solidariteit voor Gezin en gemeentes onder onze tevreden klanten rekenen.

Wij reinigen gordijnen voor kantoren, scholen, bedrijven, rusthuizen, serviceflats, kinderdagverblijven en hotels. Uw op te frissen gordijnen afhalen en frisgewassen terug komen ophangen? Ook dat is een service van Clean Express!

Kostenbesparing voor wasserijen

Als wasserij schakelt u misschien meer en meer over naar recente wastechnieken, zoals wet cleaning. Wassen is uw specialiteit. Maar wat met uw overige droogkuis? Chemisch reinigen is onze specialiteit! Spaar kosten uit en besteed uw droogkuisafdeling uit aan Clean Express. Zo moet u geen nieuwe droogkuismachine aanschaffen, valt het preventiebeheer van VLABOTEX weg, vermijdt u het risico op verontreiniging en legt u de opvolging, ondersteuning, kwaliteit en rentabiliteit van uw droogkuis in onze handen.

Enkele van onze trouwe klanten: TOWER AUTOMOTIVE • SOLIDARITEIT VOOR GEZIN GEMEENTE MELLE • GEMEENTE EVERGEM • PEPPERMINDS ...

Meer weten over onze industriële textielreiniging? Contacteer Clean Express!